Palomino

Lees meer

De volgende dag eerst mijn was opgehaald (nog nat) en toen aangesloten bij Lotte en Lisa naar het plaatsje Palomino. Een heerlijk Caribisch dorpje aan het strand. We sliepen hier bij Tiki Hut Hostel Palomino. Een leuk hostel met een relaxt zwembad.

Tubing

De volgende dag zijn we gaan tuben. Na eerst een paar six-packs bier in te hebben geslagen werden we met de motortaxi naar het drop punt gebracht. Een helse rit dwars door de jungle achterop waar we ook ons bier en een band moesten vasthouden. Vanaf daar moesten we nog zeker 40 min hiken naar het begin van de rivier. Maar onze inspanning werd beloond. Vanaf hier hebben we twee uur heerlijk in onze band kunnen chillen, we werden we door de stroming ontspannen door de rivier heen geleid. Tranquilo!

El Rió

De volgende dag hadden Lisa, Lotte en ik al omcirkeld er zou een groot feest plaatsvinden in hostel El Rió ongeveer een half uur vanaf Palomino. Na een goede borrel gedronken te hebben zijn we naar het feest vertrokken. Een mooi hostel met een vette bar en DJ booth. Na begonnen te zijn met een heerlijke mojito zijn we overgegaan op biertjes. Op het feest zijn we Daan, Michel, Parel en anderen backpackers ook weer tegengekomen. Tot in de late uurtjes hebben we door gefeest.